Resepi Donut Mudah

Bago Wallpaper Ideas website. Search anything about Wallpaper Ideas in this website.

Resepi Donut Mudah. Memang sesuai untuk buat makan sekeluarga dan yang lebih bestnyagoreng ja separuh masak lepas tu masukkan ke dalam peti aisGoreng bila diperlukan sahaja. Resepi Donut Gebu Paling Mudah Bebudak ni dah berapa hari request nak makan donut terutama si Qhaliff.

5 Resipi Donut Viral Yang Dapat Ribuan Share Di Fb Memang Gebu Sedap Selera Kita Myberita Hokaloh News Resipi Donut Food Donuts
5 Resipi Donut Viral Yang Dapat Ribuan Share Di Fb Memang Gebu Sedap Selera Kita Myberita Hokaloh News Resipi Donut Food Donuts from www.pinterest.com

Masuk semua bahan dalam satu bekaskacau rata dan uli sampai elastikkalau ada mesin uli lg mudahTutup dengan tuala basah dan perap 15 minit supaya doh anda naikLepas tu dah siap perap tumbuk doh supaya keluar angin. Disebabkan dorang nak makan sangat hari ni aku luangkan masa untuk buat donut gebu untuk dorang. Jom cuba hasilkan resepi donat yang simple ini.

Untuk resepi donut ini mama berkenan mencuba resepi donut mudah dari MYR.

Alhamdulillah banyak juga resepi donut gebu yang ku jumpa. Ohh yaaresepi donut simple ni Mama minta dari si Nina Mirza tu haa. Sukatan tak payah timbangbuatnya pun mudah. Aku tak pernah buat donut sepanjang hidup ni.